Tisztelt tenyésztőtársak, klubtagok!

Levelem mellékleteként küldöm a tisztújító taggyűlés jegyzőkönyv másolatát, valamint a megjelent tagok listáját egyben.

Küldöm az elmúlt években tagként nyilvántartott tenyésztők név-és címjegyzékét is használatra tájékoztatásként.

Küldök minden olyan nyilvántartott tagnak egy postai befizetésről szóló utalványt, amelyen a taggyűlésen meghatározott 4000 Ft 2018. évi tagdíjat be tudja fizetni a fenti névre, címre. (Annak a tagnak nem küldtem, aki befizette a monori taggyűlésen azt.)

Tisztelt tenyésztőtársak!

Röviden szeretnék magamról írni, mert úgy gondolom, hogy többen kevéssé ismernek személyesen.

Kecelen születtem 1967-ben szüleim, nagyszüleim alapvetően mezőgazdaságból éltek, szőlő és gyümölcstermesztésből. Nagyapám szerettette meg velem az apró állatokat, vonzalmam meg is maradt felnőtt koromra galambok és nyulak iránt. Tartottam hobbi szinten több fajtát, ismerkedtem a galambtartás rejtelmeivel, örömével buktatóival. Utoljára 10 évvel ezelőtt kezdtem újra a galambászatot a Magyar óriás és az indiai páva galamb fajtákkal. Akkor találkoztam egy apró, régi és fekete-fehér fotóval az interneten, amelyen sok nagyon szép rajzos, szíves magyar óriás galamb volt látható. Akkor döntöttem el, hogy ha megint lesz Magyar óriás galambom, akkor tenyésztem őket, komolyan és nagyobb egyedszámmal fogok dolgozni. Jelenleg 20 pár fehér magyar óriás tenyészpárom és 9 pár rajzos (szíves alap) párom van sok-sok kiegészítő munkagalambbal. A terveim megvalósítása érdekében kerestem több tenyésztő társamat, akik már régtől fogva és nagy tapasztalattal rendelkeztek e szép magyar fajta tenyésztésében. Sokukat megismerhettem és még sokan vannak, akiket személyesen az idő rövidsége miatt nem ismerhettem meg.

Oláh Miklós vezetőségi tagunk a legfőbb kapocs az internetes és Facebook megjelenítéssel kapcsolatban, a szervezési és igazgatási munkában veszi ki részét klubunk tevékenységében.

Hajdú Laci a sokéves személyes és tenyésztési tapasztalatát hozza a vezetőségbe, Szijj Dezső és Szabó Tibor a tenyésztői munkát, a szakmai fajtaoltalmi munkát erősítik klubunk tevékenységében.

Ez év nyarán megrendezésre kerül ismét egy szakmai-baráti találkozó klubunk tagjai részére. Témája a szokásos, a fajta standard elfogadtatása, bírálói iránymutatás, tapasztalatcsere, a klub további programjainak tervezése szervezése stb.

Helyszín: 6238 Imrehegy, Szarkás u. 56.
Időpont: 2018. július 28. (Szombat)

Azon tenyésztőktől, akik a tagsági díjat nem tudták, vagy nem volt módjuk eddig rendezni és továbbra is tagok kívánnak maradni, kérem Őket, hogy egyrészt valamilyen csatornán keresztül jelezzék a szándékot és fizessék azt be a mellékelt csekken a klub nevére és címére föladva, vagy más módon, amely segít a pénzt eljuttatni a klub címére.

Azon személyeknek nem tud a klub küldeni Klubhíradót, valamint a klub életével kapcsolatos információktól, kedvezményektől is eleshet, akik a programok, jelentkezési időpontok stb. határnapjáig nem rendezik éves tagsági díj befizetésüket.

A tagnévsorral kapcsolatban kérek minden abban szereplőt, hogy figyelmesen nézze át, ha szükséges javítani, akkor azt jelezze Oláh Miklósnak, vagy nekem, valamint ha nem szeretné azt, hogy nyilvános legyen az elérhetősége, azt is kérem, jelezze. Van pontatlanság benne biztosan, szeretnénk aktualizálni.