Felhívás – Kiállítás

Tisztelt Tenyésztőtársak!

Bizonyára értesültetek róla, hogy Horváth Csaba tenyésztőtársunk, a Nagyatádi Egyesület Elnöke tragikus körülmények között elhunyt, már nincs közöttünk. Személye a Kiállítás szervezése okán is megkerülhetetlen volt, az egyesületük vezetése nem vállalta a kiállítás lebonyolítását. Ezért új helyszínt kellett keresni a fajtaklubunk kiállítása helyéül.

Jelenleg a Kakucsi V-282 Galambász és Kisállattenyésztő Egyesület kiállítására tudunk integrálódni, azzal a feltétellel, hogy az állat egészségügyi, madárinfluenza okozta zárlat miatt esetleg ez a kiállítás is elmaradhat, mind sok más kiállítás mostanság az országban.

A kiállítás tervezett időpontja: 2022. január 27-29.
Helyszín: Dabas, Nagy sportcsarnok (a nemzeti Kiállítás régi helye)
Feltételek: 500 Ft/egyed férőhelypénz (ezt a klubunk fizeti a V-282 egyesületnek), 1500 Ft katalógus díj, állandó belépő a kiállítóknak, nevezési díj, amely a klubunknak fizetendő, 1500 Ft/galamb
A nevezés leadásának végső, tervezett időpontja: 2022. január 10.

A díjakat mi magunk rendezzük, a vasárnapi taggyűlésre kapunk helyet, egy V.I.P. termet a csarnokban. Csütörtökön és pénteken a  kiállítóknak ellátmányt biztosít a helyi egyesület.

Az 50-es kiállítói ketreceket a Szövetségtől igényeljük. Ehhez viszont szükség lenne egy előjelentkezésre, hogy mennyi helyet igényeljünk, mert ki kell fizetni, másrészt az üres ketrec nagyon visszatetsző lenne számunkra. Az előzetes galamb létszám miatt keresünk benneteket, illetve írjátok meg, hogy szándékoztok-e kiállítani és hány egyedet.

Telefonon Oláh Miklóst, Szabó Tibort, Béla Zoltánt, Hajdú Laszlót hívjátok, vagy küldjetek SMS-t, írjátok meg e-mailben. Nagyon fontos lenne a létszám minél pontosabb ismerete.

További információkért hívjatok, írjatok!

2021.12.07.

Köszönettel, a vezetőség nevében is:

Béla Zolán
mh. elnök