2020 év búcsúztató

Kedves tenyésztőtársaink, klubtagok és leendő klubtagok!

Már csak egy nap van hátra ebből a rendhagyó évünkből, így nincs más hátra, minthogy elköszönjünk tőle. Ami jót kaptunk tőle, azt köszönjük, ami nehézséget, problémát, azt próbáljuk a hátunk mögött hagyni.

Tovább olvasom

Kihelyezett szakmai nap – Balatonalmádi 2019

Szabó Tibor vezetőségi tag tenyésztőtársunk házánál találkoztunk fél 9 tájban ahol kávé, üdítő és némi rövid ital várt bennünket kinek-kinek igénye szerint. Megtekintettük a galambokat is természetesen és lehetőség volt arra, hogy aki még eddig nem találkozott csak hallomásból ismerte a másikat az most személyesen is megismerkedjen. Kilenc óra után indultunk el Tibor szőlőhegyéhez.

Tovább olvasom

Tisztelt Sporttársak!

Szeretettel hívlak és várlak Benneteket 2019. július 20-ra szombatra, 9 órai kezdettel Magyar Óriás Fajtaklub összejövetelünkre. Csatoltam egy térképet a helyszínről, hogy mindenki biztosan odataláljon.  Fél 9-ig várom az érkezőket Szentkirályszabadján ahol lakom a József Attila utca 1/A házszám alatt, onnan velem is jöhettek hogy könnyebben odataláljatok.

Tovább olvasom

Kihelyezett szakmai nap – Imrehegy 2018

A napirendnek megfelelően, de a tervezetthez képest kissé késve Béla Zoltán a fajtaklub elnöke köszöntötte a megjelent 18 tenyésztőt és ismertette a tervezett napirendet megbeszélésre váró témaköröket, úgymint: a bírálati szempontok, az állomány vérfrissítésének kérdése, fiatal galambok kiállítása, klubhíradó tartalma, klubaktivitás.

Tovább olvasom

Tisztújító közgyűlés-taggyűlés

A szövetség által rendelkezésünkre bocsátott sátor oltalma alatt megjelent fajtaklub tagokat Szijj Dezső köszönti, és kezdeményezi a taggyűlés megkezdését, majd az egybehangzó közakaratnak eleget téve elvállalja a gyűlés levezetését. Ezalatt Szabó Tibor a jelenléti ívet elindítja útjára. Jegyzőkönyv vezetésre Oláh Miklóst, jegyzőkönyv hitelesítésre Gincsai Andrást és Pesei Ferencet kéri fel, akik a jelölést elfogadják, a tagok egyöntetű szavazással (kézfeltartással) ezt elfogadják.

Tovább olvasom